Francúzsky šalát PDF Tlačiť E-mail
Pondelok, 18 Máj 2009 11:26

Ingrediencie

500 g špekačiek, 1 cibuľa, 3 kyslé uhorky

poleva: 3 a pol lyžice oleja, 3 a pol lyžice kečupu, 3 a pol lyžice worčesterovej omáčky, 3 a pol lyžice horčice, 2 lyžice octu

ďalej: 270 g tatárskej omáčky

Postup

Všetko pokrájame na malé kocky a vložíme do misky.  Zmes na polevu povaríme asi 2 minúty. Necháme vychladnúť a premiešame ju so špekačkovou zmesou. Nakoniec pridáme tatársku omáčku a dôkladne premiešame. Necháme v chlade postáť. Podávame s pečivom.

 


 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist