Pečená hliva ustricová |
![]() |
![]() |
![]() |
Štvrtok, 24 Október 2019 06:55 |
Ingrediencie 1 balenie hlivy ustricovej, 4 červené cibule, 6 strúčikov cesnaku, 1 menšiu čili papričku, 1 šálku údeného tofu, petržlenová vňať, soľ, čierne korenie, olej Postup Hlivu rozoberieme a umyjeme. Očistenú cibuľu nakrájame na tenké prúžky. Cesnak rozpolíme a čili papričku zbavenú jadierok nakrájame na malé kúsky. Všetko vložíme do jenskej misy s olejom, posolíme a okoreníme. Pečieme 30 minút pri teplote 180 stupňov. Vyberieme, posypeme tofu a pečieme ďalších 10 minút. Hotové posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou. Podávame s uvarenou ryžou. zdroj:Antónia Mačingová
|
Vyhľadávanie
Novinky
Jablkový koláč s grilážou
Ingrediencie
cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...
Jarkine krehké rohlíčky
Ingrediencie
cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...
Špaldové buchty
Ingrediencie
500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...
Celozrnný semiačkový chlebík
Ingrediencie
400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...