Cícerové rizoto s pšenom PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 24 Október 2019 07:07

Ingrediencie

1 šálku nevareného pšena, bielu časť póru vo veľkosti palca, 2 strúčiky cesnaku, farebné papriky, petržlenová vňať, konzervovaný cícer, olej, soľ, čierne korenie, 300 ml zmesi mrkvy a hrášku

Postup

Do vriacej vody vsypeme pšeno a varíme cca 13-14 minút. Po uvarení precedíme.

Do hotového pšena primiešame scedenú mrkvu s hráškom, cícer, restovanú papriku s pórom a cesnakom a petržlenovou vňaťou. Rizoto osolíme a okoreníme. Ako prílohu podávame kyslú uhorku alebo šalát z čerstvej zeleniny.

zdroj:Antónia Mačingová

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablčno - makový koláč

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, 120 g práškového...

Kniha návštev

NÁVŠTEVNÁ KNIHA

Sušienky s mandľami

Ingrediencie 300 g hladkej múky, 200 g masla, 100...

Rumová bábovka dvojfarebná

Ingrediencie 4 vajcia, štipka soli, 250 g kryštálového...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist