Cícerové rizoto s pšenom PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 24 Október 2019 07:07

Ingrediencie

1 šálku nevareného pšena, bielu časť póru vo veľkosti palca, 2 strúčiky cesnaku, farebné papriky, petržlenová vňať, konzervovaný cícer, olej, soľ, čierne korenie, 300 ml zmesi mrkvy a hrášku

Postup

Do vriacej vody vsypeme pšeno a varíme cca 13-14 minút. Po uvarení precedíme.

Do hotového pšena primiešame scedenú mrkvu s hráškom, cícer, restovanú papriku s pórom a cesnakom a petržlenovou vňaťou. Rizoto osolíme a okoreníme. Ako prílohu podávame kyslú uhorku alebo šalát z čerstvej zeleniny.

zdroj:Antónia Mačingová

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist