Cícerové rizoto s pšenom |
![]() |
![]() |
![]() |
Štvrtok, 24 Október 2019 07:07 |
Ingrediencie 1 šálku nevareného pšena, bielu časť póru vo veľkosti palca, 2 strúčiky cesnaku, farebné papriky, petržlenová vňať, konzervovaný cícer, olej, soľ, čierne korenie, 300 ml zmesi mrkvy a hrášku Postup Do vriacej vody vsypeme pšeno a varíme cca 13-14 minút. Po uvarení precedíme. Do hotového pšena primiešame scedenú mrkvu s hráškom, cícer, restovanú papriku s pórom a cesnakom a petržlenovou vňaťou. Rizoto osolíme a okoreníme. Ako prílohu podávame kyslú uhorku alebo šalát z čerstvej zeleniny. zdroj:Antónia Mačingová
|
Vyhľadávanie
Novinky
Jablkový koláč s grilážou
Ingrediencie
cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...
Jarkine krehké rohlíčky
Ingrediencie
cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...
Špaldové buchty
Ingrediencie
500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...
Celozrnný semiačkový chlebík
Ingrediencie
400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...