Stroganov z tofu |
![]() |
![]() |
![]() |
Pondelok, 10 Február 2020 10:59 |
Ingrediencie 1 biele tofu, čili omáčka, kečup, olej, pór, soľ Postup Z kečupu, oleja a čili omáčky si pripravíme zmes, do ktorej vložíme na rezance nakrájané tofu. Necháme dve hodiny odležať. Na panvici rozohrejeme osolený olej, pridáme nakrájaný pór (bielu časť), marinovanú zmes a restujeme. Potom podlejeme troškou vody a dusíme 10 minút. Podávame s ryžou. zdroj:Antónia Mačingová
|
Vyhľadávanie
Novinky
Jablkový koláč s grilážou
Ingrediencie
cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...
Jarkine krehké rohlíčky
Ingrediencie
cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...
Špaldové buchty
Ingrediencie
500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...
Celozrnný semiačkový chlebík
Ingrediencie
400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...