Šošovica na kyslo PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 23 Február 2020 07:37

Ingrediencie

250 g šošovice, 1 cibuľa, 100 ml sójovej smotany, cesnak, citrónová šťava, soľ, mleté čierne korenie

Postup

Šošovicu opláchneme a namočíme minimálne na 2 hodiny do studenej vody, a až tak varíme domäkka.

Na panvici si dozlatista osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Potom k nej pridáme uvarenú, precedenú šošovicu a podlejeme trochou vody. Za občasného miešania pridáme sójovú smotanu, pretlačený cesnak a pár kvapiek citrónovej šťavy. Podávame so sójovým rohlíkom.

zdroj:www.Antónia Mačingová

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Kôprová omáčka s pečenými zemiakmi

Ingrediencie zväzok čerstvého kôpru, 200 ml sójovej...

Štedrá kysnutá bábovka

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 250 ml...

Slimáky s nutellou

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 žĺtok, štipka soli,...

Zapekané špagety

Ingrediencie 600 g špagiet, 1 kg hovädzieho mletého...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist