Šľahaná bábovka s kefírom PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 14 September 2014 12:09

Ingrediencie

400 g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 200 ml krupicovového cukru, 2 vajcia, 500 ml kefíru, 200 ml oleja, hrsť hrozienok, hrsť kandizovaného ovocia, hrsť nasekaných orechov, 50 g nasekanej čokolády

Postup

Do misy nasypeme múku s práškom do pečiva, cukor, vajcia, kefír a olej a všetko spolu spracujeme do tekutého cesta. Pridáme zmes hrozienok, orechov, sušeného ovocia a čokolády dôkladne premiešame. Zmes nalejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy a pečieme pri teplote 180 stupńov. Skúšame špajlou.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Bábovka čokoládová s orieškami

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 50 g cukru...

Brokolicový syr

Ingrediencie 1 brokolica (cca 500 g), 200 g taveného...

Kurací paprikáš

Ingrediencie 1 kg kuracích pŕs, 250 g cibuľa, 50...

Cibuľové koláčiky

Ingrediencie 250 g polohrubej múky, 1 cibuľa, 100...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist