Šľahaná bábovka s kefírom PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 14 September 2014 12:09

Ingrediencie

400 g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 200 ml krupicovového cukru, 2 vajcia, 500 ml kefíru, 200 ml oleja, hrsť hrozienok, hrsť kandizovaného ovocia, hrsť nasekaných orechov, 50 g nasekanej čokolády

Postup

Do misy nasypeme múku s práškom do pečiva, cukor, vajcia, kefír a olej a všetko spolu spracujeme do tekutého cesta. Pridáme zmes hrozienok, orechov, sušeného ovocia a čokolády dôkladne premiešame. Zmes nalejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy a pečieme pri teplote 180 stupńov. Skúšame špajlou.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Paradajková bábovka

Ingrediencie 100 g hladkej múky, 100 g špaldovej...

Perník z pekárne

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 vajce, 10 lyžíc oleja,...

Banánová bábovka s čokoládou

Ingrediencie 4 banány, 350 g polohrubej múky, 250...

Cuketové placky na plechu

Ingrediencie 2 cukety, 2 vajcia, 150 g tvrdého syra,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist