Bábovka zo Zlatého klasu PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 05 Apríl 2009 17:24

Ingrediencie

4 vajcia, 200 ml kryštálového cukru, 100 ml oleja, 3 Zlaté klasy, 1 lyžička prášku do pečiva

Postup

Cukor a žĺtka vyšľaháme do peny, pridáme olej, Zlaté klasy zmiešané s práškom do pečiva. Všetko premiešame a nakoniec pridáme tuhý sneh z bielkov. Hotovú zmes vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej bábovkovej formy. Pečieme pri teplote 180 stupňov. Skúšame špajlou. 

 


 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkové kocky s pudingom

Ingrediencie 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček...

Zahrievajúca tekvicová polievka

Ingrediencie 700 g tekvice hokaido, 1/2 zeleru, 200...

Puri placky

Ingrediencie 1/2 litra hladkej špaldovej múky, 250...

Škoricovo-orechové slimáky

Ingrediencie cesto: 240 ml mlieka, 2 lyžice cukru,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist