Perníková mlaskajda PDF Tlačiť E-mail
Streda, 24 Február 2010 12:49

Ingrediencie

250 g polohrubej múky, 150 g cukru, 2/3 prášku do perníka, 250 ml mlieka, 100 ml oleja, 1 vajce, 3 lyžice kakaa, 1 lyžica marmelády

Postup

Zmiešame sypké suroviny, potom zmiešame tekuté suroviny. Nakoniec všetko spolu dôkladne premiešame a cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy. Pečieme pri teplote 180 stupňov. Skúšame špajlou. 

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Perníková bábovka s orechami

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 vajce, 10 lyžíc oleja,...

Sanquikový rez

Ingrediencie cesto: 2 hrnčeky polohrubej múky, 1...

Tvarohové koláčiky

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, 1 kocka droždia,...

Krehké vafle

Ingrediencie 100 g polohrubej múky, 200 g hladkej...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist