Perníková mlaskajda PDF Tlačiť E-mail
Streda, 24 Február 2010 12:49

Ingrediencie

250 g polohrubej múky, 150 g cukru, 2/3 prášku do perníka, 250 ml mlieka, 100 ml oleja, 1 vajce, 3 lyžice kakaa, 1 lyžica marmelády

Postup

Zmiešame sypké suroviny, potom zmiešame tekuté suroviny. Nakoniec všetko spolu dôkladne premiešame a cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy. Pečieme pri teplote 180 stupňov. Skúšame špajlou. 

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkové kocky s pudingom

Ingrediencie 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček...

Zahrievajúca tekvicová polievka

Ingrediencie 700 g tekvice hokaido, 1/2 zeleru, 200...

Puri placky

Ingrediencie 1/2 litra hladkej špaldovej múky, 250...

Škoricovo-orechové slimáky

Ingrediencie cesto: 240 ml mlieka, 2 lyžice cukru,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist