Perníková mlaskajda PDF Tlačiť E-mail
Streda, 24 Február 2010 12:49

Ingrediencie

250 g polohrubej múky, 150 g cukru, 2/3 prášku do perníka, 250 ml mlieka, 100 ml oleja, 1 vajce, 3 lyžice kakaa, 1 lyžica marmelády

Postup

Zmiešame sypké suroviny, potom zmiešame tekuté suroviny. Nakoniec všetko spolu dôkladne premiešame a cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy. Pečieme pri teplote 180 stupňov. Skúšame špajlou. 

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Čokoládové muffiny s višňami

Ingrediencie 250 g hladkej múky, 125 g cukru krupica,...

Buchta s mandlami

Ingrediencie 200 ml mlieka, 150 g rozpustenej Hery,...

Syrové halušky

Ingrediencie halušky: 700 g očistených zemiakov,...

Perníková bábovka s orechami

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 vajce, 10 lyžíc oleja,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist