Bábovka z červeného vína PDF Tlačiť E-mail
Sobota, 06 Marec 2010 14:26

Ingrediencie

250 g Hery, 250 g cukru, 1 vanilkový cukor, 4 vajcia, 100 g na kúsky nakrájanej čokolády, 1 lyžička škorice, 1 lyžička kakaa, 300 g hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 200 ml červeného vína

Postup

Heru, vajcia, cukor vyšľaháme. Postupne pridáme ostatné suroviny a dôkladne vymiešame. Cesto nalejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy a pečieme pri teplote 180 stupňov. Skúšame špajlou.

 
 
 
 

Vyhľadávanie

Novinky

Kôprová omáčka s pečenými zemiakmi

Ingrediencie zväzok čerstvého kôpru, 200 ml sójovej...

Štedrá kysnutá bábovka

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 250 ml...

Slimáky s nutellou

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 žĺtok, štipka soli,...

Zapekané špagety

Ingrediencie 600 g špagiet, 1 kg hovädzieho mletého...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist