Bábovka z červeného vína PDF Tlačiť E-mail
Sobota, 06 Marec 2010 14:26

Ingrediencie

250 g Hery, 250 g cukru, 1 vanilkový cukor, 4 vajcia, 100 g na kúsky nakrájanej čokolády, 1 lyžička škorice, 1 lyžička kakaa, 300 g hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 200 ml červeného vína

Postup

Heru, vajcia, cukor vyšľaháme. Postupne pridáme ostatné suroviny a dôkladne vymiešame. Cesto nalejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy a pečieme pri teplote 180 stupňov. Skúšame špajlou.

 
 
 
 

Vyhľadávanie

Novinky

Perníková bábovka s orechami

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 vajce, 10 lyžíc oleja,...

Sanquikový rez

Ingrediencie cesto: 2 hrnčeky polohrubej múky, 1...

Tvarohové koláčiky

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, 1 kocka droždia,...

Krehké vafle

Ingrediencie 100 g polohrubej múky, 200 g hladkej...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist