Viedenská varená bábovka PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 07 Marec 2010 14:36

Ingrediencie

250 g polohrubej múky, 150 g cukru, 150 g masla, 1 vajce, 2 lyžice kakaa, 1/4 l mlieka, 1 vanilkový cukor, 1 prášok do pečiva

Postup

Mlieko uvaríme s cukrom, tukom, kakaom a necháme vychladnúť. Vmiešame vajce, múku zmiešanú s práškom do pečiva a vanilkovým cukrom. Dobre vymiešame a cestom naplníme vymastenú a múkou vysypanú formu. Pečieme pri teplote 180 stupňov. Skúšame špajlou.

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkové kocky s pudingom

Ingrediencie 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček...

Zahrievajúca tekvicová polievka

Ingrediencie 700 g tekvice hokaido, 1/2 zeleru, 200...

Puri placky

Ingrediencie 1/2 litra hladkej špaldovej múky, 250...

Škoricovo-orechové slimáky

Ingrediencie cesto: 240 ml mlieka, 2 lyžice cukru,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist