Liptovské rezne PDF Tlačiť E-mail
Sobota, 29 December 2012 19:05

Ingrediencie

800 g bravčového karé bez kosti, 250 g údeného syra, 1 vajce, 1 smotana na šľahanie, soľ, masť, mletá paprika

Postup

Mäso nakrájame na plátky, naklepeme a osolíme. Uložíme na masťou vymastený pekáč a posypeme ich strúhaným syrom. Vajce rozmiešame v smotane a lyžicou polejeme povrch syra. Syr poprášime paprikou a upečieme v rúre pri teplote 190 stupňov domäkka. Rezne podávame so zemiakovou kašou a môžeme pridať tatársku omáčku.

 

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Orechovo ananásové rezy

Ingrediencie cesto: 200 g Hery, 200 g cukor práškový,...

Grankový šťavnatý koláč

Ingrediencie cesto: 5 vajec, 1/2 hrnčeka cukru krupica,...

Fínska rybacia polievka

Ingrediencie 1 l rybací vývar, 1 mrkva, 1 petržlen,...

Vianočka z formy

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, štipka soli,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist