Liptovské rezne PDF Tlačiť E-mail
Sobota, 29 December 2012 19:05

Ingrediencie

800 g bravčového karé bez kosti, 250 g údeného syra, 1 vajce, 1 smotana na šľahanie, soľ, masť, mletá paprika

Postup

Mäso nakrájame na plátky, naklepeme a osolíme. Uložíme na masťou vymastený pekáč a posypeme ich strúhaným syrom. Vajce rozmiešame v smotane a lyžicou polejeme povrch syra. Syr poprášime paprikou a upečieme v rúre pri teplote 190 stupňov domäkka. Rezne podávame so zemiakovou kašou a môžeme pridať tatársku omáčku.

 

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Perníková bábovka s orechami

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 vajce, 10 lyžíc oleja,...

Sanquikový rez

Ingrediencie cesto: 2 hrnčeky polohrubej múky, 1...

Tvarohové koláčiky

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, 1 kocka droždia,...

Krehké vafle

Ingrediencie 100 g polohrubej múky, 200 g hladkej...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist