Liptovské rezne PDF Tlačiť E-mail
Sobota, 29 December 2012 19:05

Ingrediencie

800 g bravčového karé bez kosti, 250 g údeného syra, 1 vajce, 1 smotana na šľahanie, soľ, masť, mletá paprika

Postup

Mäso nakrájame na plátky, naklepeme a osolíme. Uložíme na masťou vymastený pekáč a posypeme ich strúhaným syrom. Vajce rozmiešame v smotane a lyžicou polejeme povrch syra. Syr poprášime paprikou a upečieme v rúre pri teplote 190 stupňov domäkka. Rezne podávame so zemiakovou kašou a môžeme pridať tatársku omáčku.

 

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Bábovka čokoládová s orieškami

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 50 g cukru...

Brokolicový syr

Ingrediencie 1 brokolica (cca 500 g), 200 g taveného...

Kurací paprikáš

Ingrediencie 1 kg kuracích pŕs, 250 g cibuľa, 50...

Cibuľové koláčiky

Ingrediencie 250 g polohrubej múky, 1 cibuľa, 100...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist