Bravčové po taliansky PDF Tlačiť E-mail
Piatok, 05 Apríl 2013 10:02

Ingrediencie

8 bravčové kotlety, 4 strúčky cesnaku, drvená rasca, soľ, hladká múka, cukor, 8 lyžíc oleja, 8 lyžíc paradajkového pretlaku, 250 g surového údeného mäsa, 200 g šampiňónov

Postup

Kotlety naklepeme, osolíme, posypeme rascou, potrieme prelisovaným cesnakom a zľahka obalíme v múke. Na horúcom oleji ich na obidvoch stranách rýchlo opečieme a vyberieme na tanier. Vo výpeku opečieme na rezance pokrájané údené mäso, pridáme na plátky pokrájané šampiňóny a paradajkový pretlak. Poprášime troškou múky a podlejeme vodou. Opečené mäso vložíme do pekáča a do mäkka udusíme. Šťavu dochutíme soľou a cukrom. Podávame s makarónami alebou inou cestovinou.

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Perníková bábovka s orechami

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 vajce, 10 lyžíc oleja,...

Sanquikový rez

Ingrediencie cesto: 2 hrnčeky polohrubej múky, 1...

Tvarohové koláčiky

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, 1 kocka droždia,...

Krehké vafle

Ingrediencie 100 g polohrubej múky, 200 g hladkej...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist