Bravčové po taliansky PDF Tlačiť E-mail
Piatok, 05 Apríl 2013 10:02

Ingrediencie

8 bravčové kotlety, 4 strúčky cesnaku, drvená rasca, soľ, hladká múka, cukor, 8 lyžíc oleja, 8 lyžíc paradajkového pretlaku, 250 g surového údeného mäsa, 200 g šampiňónov

Postup

Kotlety naklepeme, osolíme, posypeme rascou, potrieme prelisovaným cesnakom a zľahka obalíme v múke. Na horúcom oleji ich na obidvoch stranách rýchlo opečieme a vyberieme na tanier. Vo výpeku opečieme na rezance pokrájané údené mäso, pridáme na plátky pokrájané šampiňóny a paradajkový pretlak. Poprášime troškou múky a podlejeme vodou. Opečené mäso vložíme do pekáča a do mäkka udusíme. Šťavu dochutíme soľou a cukrom. Podávame s makarónami alebou inou cestovinou.

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Šľahačkové perníčky

Ingrediencie 500 g hladkej múky, 1 PL sódy bikarbóny,...

Kysnuté orechové koláčiky

Ingrediencie 300 g polohrubej múky, 200 g masla,...

Pečené oriešky

Ingrediencie 150 g hladkej múky, 100 g masla alebo...

Krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 280 g hladkej múky, 50 g mletých...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist