Naložené mäso Tlačiť
Štvrtok, 28 Január 2010 10:20

Ingrediencie

4 plátky bravčového mäsa, 2 vajcia, 1 lyžica kečupu, 1 lyžička grilovacie korenie, 2 lyžičky solamylu, 1 lyžica sójovej omáčky, 1/2 lyžičky kari, 1/2 lyžičky mletého čierneho korenia, soľ, 3 strúčiky cesnaku

Postup

Mäso umyjeme, jemne naklepeme a posolíme. Zmiešame vajcia, kečup, korenie, solamyl, sójovú omáčku, kari, mleté čierne korenie, prelisované cesnaky  a dôkladne vymiešame. Mäso do tejto zmesi naložíme a necháme v chlade  24 hodín uležať. Druhý deň preložíme mäso do tukom vymasteného pekáča a pečieme pri teplote 200 stupňov.

zdroj:www.ajina-kucharka.wz.cz