Sikulská pochúťka PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 31 Január 2010 11:40

Ingrediencie

4 plátky bravčového mäsa, šálka vývaru, olej, 1 cibuľa, 1 lyžička mletej sladkej papriky, 3 strúčiky cesnaku, mletá rasca, 500 g kyslej kapusty, 300 ml smotany na šľahanie, 1 lyžicu hladkej múky

Postup

Mäso naklepeme, nožom kraje narežeme, osolíme a na oleji osmažíme z oboch strán dozlatista. Vyberieme ho, do tuku pridáme najemno nakrájanú cibuľu, speníme ju, zasypeme paprikou, zalejeme vývarom, pridáme prelisovaný cesnak, soľ a rascu. Vložíme nakrájanú kapustu, mäso a spoločne dusíme domäkka. Ku koncu varenie pridáme smotanu v ktorej sme rozmiešali múku a necháme prejsť varom. Podľa chuti dosolíme. 

zdroj:www.toprecepty.cz

 


 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Langoškoláč

Ingrediencie 1 kg  hladkej múky,  1/2 kocky čerstvého...

Fazuľová pomazánka s pečenými paprikami

Ingrediencie 2 veľké červené papriky, 1 plechovka...

Kávový perník s polevou

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 200 g...

Orechovo ananásové rezy

Ingrediencie cesto: 200 g Hery, 200 g cukor práškový,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist