Sikulská pochúťka PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 31 Január 2010 11:40

Ingrediencie

4 plátky bravčového mäsa, šálka vývaru, olej, 1 cibuľa, 1 lyžička mletej sladkej papriky, 3 strúčiky cesnaku, mletá rasca, 500 g kyslej kapusty, 300 ml smotany na šľahanie, 1 lyžicu hladkej múky

Postup

Mäso naklepeme, nožom kraje narežeme, osolíme a na oleji osmažíme z oboch strán dozlatista. Vyberieme ho, do tuku pridáme najemno nakrájanú cibuľu, speníme ju, zasypeme paprikou, zalejeme vývarom, pridáme prelisovaný cesnak, soľ a rascu. Vložíme nakrájanú kapustu, mäso a spoločne dusíme domäkka. Ku koncu varenie pridáme smotanu v ktorej sme rozmiešali múku a necháme prejsť varom. Podľa chuti dosolíme. 

zdroj:www.toprecepty.cz

 


 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Mrveničkový koláč s tvarohom a ovocím

Ingrediencie cesto: 3 hrnčeky polohrubej múky, 1...

Jednoduchá vajíčková pomazánka

Ingrediencie 10 vajec, 200 g majonézy, 1 PL horčice,...

Kokosová bábovka s čokoládou

Ingrediencie 1,5 hrnčeka hladkej múky, 1,5 hrnčeka...

Bryndzové pagáče

Ingrediencie cesto: 300 ml mlieka, 100 ml oleja, 2...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist