Sikulská pochúťka Tlačiť
Nedeľa, 31 Január 2010 11:40

Ingrediencie

4 plátky bravčového mäsa, šálka vývaru, olej, 1 cibuľa, 1 lyžička mletej sladkej papriky, 3 strúčiky cesnaku, mletá rasca, 500 g kyslej kapusty, 300 ml smotany na šľahanie, 1 lyžicu hladkej múky

Postup

Mäso naklepeme, nožom kraje narežeme, osolíme a na oleji osmažíme z oboch strán dozlatista. Vyberieme ho, do tuku pridáme najemno nakrájanú cibuľu, speníme ju, zasypeme paprikou, zalejeme vývarom, pridáme prelisovaný cesnak, soľ a rascu. Vložíme nakrájanú kapustu, mäso a spoločne dusíme domäkka. Ku koncu varenie pridáme smotanu v ktorej sme rozmiešali múku a necháme prejsť varom. Podľa chuti dosolíme. 

zdroj:www.toprecepty.cz