Paradajková tarhoňa s mäsom PDF Tlačiť E-mail
Sobota, 21 Júl 2012 07:16

Ingrediencie

500 g tarhone, 500 g kuracieho mäsa, 1 malá plechovka paradajkového pretlaku, 1 veľká cibuľa, mleté čierne korenie, sušená bazalka, soľ, olej, cca 1,5 hrnčeka horúcej vody

Postup

Na troške rozpáleného oleja osmažíme na malé kocky nakrájanú cibuľu. Pridáme na menšie kúsky narezané mäso a za častého miešania opečieme dozlatista. Pokiaľ mäso pustí šťavu, necháme ju odpariť. Potom prisypeme tarhoňu a za stáleho miešania ju osmažíme dozlatista. Potom prisypeme korenie, soľ, pretlak, premiešame a zalejeme vodou. Dusíme pod pokrievkou na najmenšom plameni za občasného miešania cca 30 minút. Potom vypneme a necháme ešte cca 20 minút postáť.

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Bábovka čokoládová s orieškami

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 50 g cukru...

Brokolicový syr

Ingrediencie 1 brokolica (cca 500 g), 200 g taveného...

Kurací paprikáš

Ingrediencie 1 kg kuracích pŕs, 250 g cibuľa, 50...

Cibuľové koláčiky

Ingrediencie 250 g polohrubej múky, 1 cibuľa, 100...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist