Cestoviny s kalerábom PDF Tlačiť E-mail
Utorok, 18 Február 2014 08:58

Ingrediencie

300 g ľubovoľných cestovín, 2 mladé kaleráby, soľ, mleté čierne korenie, cibuľa, olej

Postup

Cestoviny odvaríme v slanej vode klasickým spôsobom. Medzitým nahrubo nastrúhame očistený kaleráb. Na oleji osmažíme na malé kocky nakrájanú cibuľu, pridáme kaleráb, osolíme, okoreníme a spolu všetko orestujeme. Zalejeme cca 100 ml vody a necháme prejsť varom, a keď sa voda odparí zmiešame s uvarenými cestovinami.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Mrveničkový koláč s tvarohom a ovocím

Ingrediencie cesto: 3 hrnčeky polohrubej múky, 1...

Jednoduchá vajíčková pomazánka

Ingrediencie 10 vajec, 200 g majonézy, 1 PL horčice,...

Kokosová bábovka s čokoládou

Ingrediencie 1,5 hrnčeka hladkej múky, 1,5 hrnčeka...

Bryndzové pagáče

Ingrediencie cesto: 300 ml mlieka, 100 ml oleja, 2...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist