Cestoviny s tuniakom PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 24 Júl 2014 17:17

Ingrediencie

400 g cestovín, 2 konzervy  tuniaka kúsky, 1 pór, 70 g paradajkového pretlaku, soľ, mleté čierne korenie, 2 strúčiky cesnaku, bazalka, olivový olej

Postup

Cestoviny odvaríme klasickým spôsobom. Na oleji osmažíme do zlatista na kolieska nakrájaný pór, pridáme prelisovaný cesnak, precedeného tuniaka, pretlak. Posolíme, okoreníme, posypeme bazalkou a podusíme. Zmes zmiešame s uvarenými cestovinami a podávame.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Cícerové fašírky (Falafel)

Ingrediencie 1 hrnček cíceru, 1 cibuľa, 2 strúčiky...

Jablkové šišky s mrkvou

Ingrediencie 1 väčšie jablko, 50 g mrkvy, 1 hrnček...

Tekvicový kompót s ananásom

Ingrediencie 4 kg tekvica, 75 g citrodeko, 1,2 kg...

Šarišský jablkový koláč

Ingrediencie 4 veľké jablká, 1/2 hrnčeka nasekaných...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist