Cestoviny s tuniakom PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 24 Júl 2014 17:17

Ingrediencie

400 g cestovín, 2 konzervy  tuniaka kúsky, 1 pór, 70 g paradajkového pretlaku, soľ, mleté čierne korenie, 2 strúčiky cesnaku, bazalka, olivový olej

Postup

Cestoviny odvaríme klasickým spôsobom. Na oleji osmažíme do zlatista na kolieska nakrájaný pór, pridáme prelisovaný cesnak, precedeného tuniaka, pretlak. Posolíme, okoreníme, posypeme bazalkou a podusíme. Zmes zmiešame s uvarenými cestovinami a podávame.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Kokosové rohlíčky

Ingrediencie 250 g strúhaného kokosu, 250 g práškového...

Pistáciové kolieska

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 120 g pistáciového...

Maslové vanilkové hviezdičky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, 200 g práškového...

Šľahačkové perníčky

Ingrediencie 500 g hladkej múky, 1 PL sódy bikarbóny,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist