Cestoviny s tuniakom PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 24 Júl 2014 17:17

Ingrediencie

400 g cestovín, 2 konzervy  tuniaka kúsky, 1 pór, 70 g paradajkového pretlaku, soľ, mleté čierne korenie, 2 strúčiky cesnaku, bazalka, olivový olej

Postup

Cestoviny odvaríme klasickým spôsobom. Na oleji osmažíme do zlatista na kolieska nakrájaný pór, pridáme prelisovaný cesnak, precedeného tuniaka, pretlak. Posolíme, okoreníme, posypeme bazalkou a podusíme. Zmes zmiešame s uvarenými cestovinami a podávame.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist