Domáca pekáreň
Citrónová babeta PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 13 Júl 2014 17:03

Ingrediencie

1 hrnček mlieka, 1/2 hrnčeka oleja, 2 vajcia, kôra a šťava z jedného citróna, 3/4 hrnčeka cukru krupica, 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 vanilkový cukor, 1 prášok do pečiva

Postup

Suroviny vložíme do pekárne v uvedenom poradí. Zapneme program Torta - kôrka stredná. Po uepečení a vychladnutí posypeme práškovým cukrom.

 


 
Pohánkový chlieb PDF Tlačiť E-mail
Utorok, 19 November 2013 12:48

Ingrediencie

300 ml vlažnej vody, 1 lyžica oleja, 1 lyžica octu, 1 lyžička cukru, 2 lyžičky soli, 200 g pohánkovej múky, 100 g celozrnej múky, 300 g hladkej múky T650, 1 lyžička rasce, 1 lyžica slnečnicových jadierok, 1 lyžice tekvicových jadierok, 1/2 lyžičky sušenej bazalky, 20 g čestvého droždia

Postup

Do pekárne vložíme suroviny v uvedenom poradí. Zapneme program KLASIC-kôrka stredná-veľkosť 2. Semiačka vsypeme po zaznení zvukového signálu.

 


 
Špaldový orechovo - hrozienkový chlieb PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 14 November 2013 10:39

Ingrediencie

280 ml vody, 30 g masla, 1 lyžica medu, 1/2 lyžičky soli, 500 g špaldovej celozrnnej múky, 1/2 lyžičky škorice, 1 lyžička sušeného droždia, 80 g nahrubo nasekaných vlašských orechov, 70 g hrozienok

Postup

Suroviny vložíme do pekárne, orechy a hrozienka až po zvukovom signále. Zapneme program KLASIC-malý-kôrka svetlá.

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 


 
Luxusný chlebík PDF Tlačiť E-mail
Sobota, 09 November 2013 11:06

Ingrediencie

200 ml vody, 200 ml bieleho jogurtu, 1 lyžica oleja, 2 lyžičky cukru, 2,5 lyžičky soli, 300 g polohrubej múky, 200 g ražnej múky, 1 lyžica sézamu, 1 lyžica ľanových semien, 1 lyžica slnečnice, 1 lyžica drvenej rasce, 1/2 kocky čerstvého droždia

Postup

Suroviny vložíme do pekárne v uvedenom poradí. Zapneme program KLASIC - kôrka stredná - veľkosť 2. Semiačka vsypeme až po zvukovom signále.

 

 
Výborný perník PDF Tlačiť E-mail
Pondelok, 25 Marec 2013 15:15

Ingrediencie

2 hrnčeky mlieka, 1 hrnček oleja, 1 vajce, 2 lyžice kakaa, 1 čokoládový puding v prášku, 1 škoricový cukor, 1 hrnček cukru, 3 lyžice rumu, 1 lyžica džemu, 3 hrnčeky hladkej múky, 1 prášok do perníka, 1 prášok do pečiva

Postup

Suroviny vložíme v uvedenom poradí do pekárne. Zapneme program Torta. Stav upečenia skúšame špajlou. Po vychladnutí perník pocukrujeme.

 


 
Chlieb s pšeničnými klíčkami PDF Tlačiť E-mail
Piatok, 15 Marec 2013 11:36

Ingrediencie

350 ml vody, 2 lyžice octu, 2 lyžice oleja, 2 lyžice rasce, 1 lyžička soli, 1 lyžička cukru, 200 hladkej múky, 200 g pšeničnej celozrnnej múky, 100 g špaldovej múky, 1/2 kocky droždia, hrsť slnečnice, hrsť pšeničných klíčkov

Postup

Suroviny vložíme do pekárne v uvedenom poradí. Zapneme program KLASIC - kôrka stredná - veľkosť 2. Semiačka vsypeme až po zvukovom signále.

 


 
Vianočka z pekárne PDF Tlačiť E-mail
Pondelok, 11 Marec 2013 13:07

Ingrediencie

60 g rozpustenej Hery, 5 lyžíc oleja, 2 žĺtky, 200 ml mlieka, 80 g cukru, 1/2 lyžičky soli, postrúhaná kôra z jedného citróna, 470 g hladkej múky, 20 g čerstvého droždia, hrsť hrozienok, hrsť mandľových lupienkov

Postup

Suroviny vložíme do pekárne v uvedenom poradí. Zapneme program KLASIC - kôrka stredná - veľkosť 2. Hrozienka a mandle vložíme až po zvukovom signále.

 

 
Jablkový mazanec PDF Tlačiť E-mail
Sobota, 03 Apríl 2010 14:23

Ingrediencie

150 ml vody, 1 vajce, 2 lyžičky šťavy z citróna, 50 g oleja, 150 g nastrúhaných jabĺk, štipka soli, 1 vanilkový cukor, 50 g cukru krupica, 2 lyžičky nastrúhanej citrónovej kôry, 530 g hladkej múky, 10 g čerstvého droždia, po zvukovom signále 100 g hrozienok

Postup

Suroviny vložíme v uvedenom poradí do pekárne. Zapneme program KLASIC-kôrka stredná-veľkosť 2

zdroj:www.toprecepty.cz

 

 
Brioška s hrozienkami PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 27 December 2009 08:24

Ingrediencie

300 ml mlieka, 80 g rozpusteného masla, 70 g cukru, 1 lyžička soli, 250 g polohrubej múky, 250 g hladkej múky, 1,5 lyžičky sušeného droždia,  100 g hrozienok

Postup

Suroviny vložíme do pekárne v uvedenom poradí. Hrozienka pridáme až po zvukovom signále. Zapneme program KLASIC-kôrka stredná-veľkosť 2

zdroj:www.domacepekarne.sk

 

 
Jahodová bábovka PDF Tlačiť E-mail
Utorok, 03 November 2009 17:04

Ingrediencie

200 ml oleja, 3 vajíčka, 200 ml šťavy z kompótu, štipka soli, 100 g kryštálového cukru, 1 vanilkový cukor, 500 g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 1 jahodový kompót

Postup

Do pekárne vložíme suroviny v uvedenom poradí. Zapneme program Torta. Po zaznení zvukového signálu vložíme precedené jahody.

 

 
Diétne sucháre PDF Tlačiť E-mail
Piatok, 23 Október 2009 15:44

Ingrediencie

200 ml nízkotučného mlieka, 100 ml vody, 30 g rozpusteného masla, 1 lyžička soli, 500 g hladkej múky, 20 g čerstvého droždia, 1 lyžička medu

Postup

Suroviny vložíme v uvedenom poradí do pekárne a zapneme program SPRINT. Hotový bochník vložíme do utierky a na mriežke necháme vychladnúť. Na druhý deň ho nakrájame na 1 cm plátky, rozložíme na plech a sušíme v rúre pri teplote 140 stupňov 45 minút. Skladujeme v uzavretej nádobe.

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 

 
« ZačiatokDozadu1234DopreduKoniec »

Stránka 1 z 4

Vyhľadávanie

Novinky

Cícerové fašírky (Falafel)

Ingrediencie 1 hrnček cíceru, 1 cibuľa, 2 strúčiky...

Jablkové šišky s mrkvou

Ingrediencie 1 väčšie jablko, 50 g mrkvy, 1 hrnček...

Tekvicový kompót s ananásom

Ingrediencie 4 kg tekvica, 75 g citrodeko, 1,2 kg...

Šarišský jablkový koláč

Ingrediencie 4 veľké jablká, 1/2 hrnčeka nasekaných...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist