Bratislavské tyčinky PDF Tlačiť E-mail
Utorok, 17 December 2013 13:10

Ingrediencie

250 g pomletých orechov, 250 g práškového cukru, 1 vajce, 1 citrón

na polevu: 120 g práškového cukru, 1 bielko

Postup

Z orechov, cukru, vajca a šťavy z celého citróna vypracujeme hladké cesto. Papier na pečenie poprášime cukrom a cesto rozvaľkáme na plát (cesto sa dosť lepí, nakoniec som cesto rukami porozťahovala). Potrieme ho vyšľahaným bielkom a cukrom a narežeme na tyčinky. Papier preložíme na plech a sušíme pri teplote 160 stupňov.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Kokosové rohlíčky

Ingrediencie 250 g strúhaného kokosu, 250 g práškového...

Pistáciové kolieska

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 120 g pistáciového...

Maslové vanilkové hviezdičky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, 200 g práškového...

Šľahačkové perníčky

Ingrediencie 500 g hladkej múky, 1 PL sódy bikarbóny,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist