Bratislavské tyčinky PDF Tlačiť E-mail
Utorok, 17 December 2013 13:10

Ingrediencie

250 g pomletých orechov, 250 g práškového cukru, 1 vajce, 1 citrón

na polevu: 120 g práškového cukru, 1 bielko

Postup

Z orechov, cukru, vajca a šťavy z celého citróna vypracujeme hladké cesto. Papier na pečenie poprášime cukrom a cesto rozvaľkáme na plát (cesto sa dosť lepí, nakoniec som cesto rukami porozťahovala). Potrieme ho vyšľahaným bielkom a cukrom a narežeme na tyčinky. Papier preložíme na plech a sušíme pri teplote 160 stupňov.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Mrveničkový koláč s tvarohom a ovocím

Ingrediencie cesto: 3 hrnčeky polohrubej múky, 1...

Jednoduchá vajíčková pomazánka

Ingrediencie 10 vajec, 200 g majonézy, 1 PL horčice,...

Kokosová bábovka s čokoládou

Ingrediencie 1,5 hrnčeka hladkej múky, 1,5 hrnčeka...

Bryndzové pagáče

Ingrediencie cesto: 300 ml mlieka, 100 ml oleja, 2...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist