Mechová bublanina Tlačiť
Sobota, 26 Jún 2010 14:52

Ingrediencie

300 g polohrubej múky, 200 g cukru krupica, 250 g Hery, 5 vajec, 1/8 l mlieka, 2 lyžice rumu, 1 vanilkový puding v prášku, citrónová kôra, 1/2 balíčka prášku do pečiva, ovocie podľa chuti

Postup

Vyšľaháme heru s cukrom, kôrou a žĺtkami. Striedavo vmiešame múku zmiešanú s pudingom, práškom do pečiva, mliekom a rumom. Ľahko vmiešame sneh z bielkov. Cesto nalejeme na plech vystlaný papierom na pečenie, poukladáme ovocie podľa chuti a pečieme pri teplote 180 stupňov. Vychladnutý koláč posypeme práškovým cukrom.

zdroj:www.cukrovi.kvalitne.cz