HRK - HRK buchta Tlačiť
Nedeľa, 24 Október 2010 13:23

Ingrediencie

cesto: 1 a 1/2 hrnčeka polohrubej múky, 1 hrnček cukru krupica, 1/2 hrnčeka oleja, 3/4 hrnčeka mlieka, 2 vajcia, 2 lyžice kakaa, 1 prášok do pečiva

krém: 250 ml smotany na šľahanie, 1 stužovač šľahačky,  2 vanilkové cukre, 2 malé plechovky mandariniek, 1 puding bez varenia Créme Olé vanilkový

ďalej: čokoláda

Postup

Suroviny na cesto spolu vymiešame a upečieme pri teplote 180 stupňov.

Do dózy s dobre tesniacim uzáverom dáme mandarinky aj so šťavou, pridáme cukor, smotanu, stužovač šľahačky a puding Olé a dózu dobre uzavrieme. Pár krát s dózou zahrkáme a krém je hotový. Rozotrieme ho na vychladnutú buchtu a posypeme strúhanou čokoládou.