Bublanina s čokoládou PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 05 Jún 2011 17:01

Ingrediencie

4 vajcia, 400 g práškového cukru, 200 ml oleja, 300 ml mlieka, 500 g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, štipku sódy bikarbóny, 50 g čokolády, ľubovoľné ovocie

Postup

V miske vyšľaháme vajcia s cukrom. Postupne pridáme mlieko, olej, múku zmiešanú s práškom do pečiva a sódou. Dôkladne vymiešame. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie, na vrch poukladáme pripravené ovocie a na kúsky posekanú čokoládu. Pečieme pri teplote 180 stupňov.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Rumová bábovka dvojfarebná

Ingrediencie 4 vajcia, štipka soli, 250 g kryštálového...

Mrveničkový koláč s jablkami

Ingrediencie 300 g polohrubej múky, 3 lyžičky prášku...

Cícerové rizoto s pšenom

Ingrediencie 1 šálku nevareného pšena, bielu časť...

Pečená hliva ustricová

Ingrediencie 1 balenie hlivy ustricovej, 4 červené...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist