Kakaová buchta z podmaslia PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 19 Júl 2012 11:10

Ingrediencie

3 hrnčeky polohrubej múky, 1,5 lyžičky sódy bikarbóny, 3 lyžice kakaa, 1 hrnček cukru, 1 hrnček oleja, 3 hrnčeky podmaslia, 100 g hrozienok, 100 g slnečnicových semienok

Postup

V miske zmiešame všetky sypké suroviny. Pridáme tekuté, dobre premiešame a vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 25 minút. Po vychladnutí môžeme ľubovoľne ozdobiť.

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Kôprová omáčka s pečenými zemiakmi

Ingrediencie zväzok čerstvého kôpru, 200 ml sójovej...

Štedrá kysnutá bábovka

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 250 ml...

Slimáky s nutellou

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 žĺtok, štipka soli,...

Zapekané špagety

Ingrediencie 600 g špagiet, 1 kg hovädzieho mletého...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist