Zasklená ovocná bublanina PDF Tlačiť E-mail
Sobota, 30 August 2014 09:21

Ingrediencie

350 g polohrubej múky, 150 g práškového cukru, 1 prášok do pečiva, 150 g oleja, 3 vajcia, 250 ml mlieka, kompót čerešne alebo višne

na dokončenie: 1 l pomarančového džúsu, 2 vanilkové pudingy, 3 lyžice cukru

Postup

Múku zmiešame s cukrom a práškom do pečiva, pridáme vajcia, olej, mlieko a dôkladne vyšľaháme. Plech vyložíme papierom na pečenie, cesto vylejeme a husto poukladáme odkvapkané ovocie. Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 35-40 minút. Pred koncom pečenia rozmiešame v hrnci vanilkový puding, cukor a džús. Spoločne za stáleho miešania uvaríme. Horúci puding nalejeme na upečenú bublaninu a necháme vychladnúť.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Rumová bábovka dvojfarebná

Ingrediencie 4 vajcia, štipka soli, 250 g kryštálového...

Mrveničkový koláč s jablkami

Ingrediencie 300 g polohrubej múky, 3 lyžičky prášku...

Cícerové rizoto s pšenom

Ingrediencie 1 šálku nevareného pšena, bielu časť...

Pečená hliva ustricová

Ingrediencie 1 balenie hlivy ustricovej, 4 červené...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist