Kefírová bublanina PDF Tlačiť E-mail
Pondelok, 29 Júl 2019 07:15

Ingrediencie

2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček kefírového mlieka, 1/2 hrnčeka oleja, 1/2 hrnčeka cukru krupica, 1 kypriaci prášok, 2 vajcia

ovocie podľa chuti

Postup

Do misky vložíme všetky suroviny a dôkladne vyšľaháme. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie.

Na vrch cesta rovnomerne rozložíme ovocie a pečieme pri teplote 180 stupňov. Skúšame špajlou.

Po vychladnutí bublaninu pocukrujeme.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist