Kefírová bublanina PDF Tlačiť E-mail
Pondelok, 29 Júl 2019 07:15

Ingrediencie

2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček kefírového mlieka, 1/2 hrnčeka oleja, 1/2 hrnčeka cukru krupica, 1 kypriaci prášok, 2 vajcia

ovocie podľa chuti

Postup

Do misky vložíme všetky suroviny a dôkladne vyšľaháme. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie.

Na vrch cesta rovnomerne rozložíme ovocie a pečieme pri teplote 180 stupňov. Skúšame špajlou.

Po vychladnutí bublaninu pocukrujeme.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkové kocky s pudingom

Ingrediencie 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček...

Zahrievajúca tekvicová polievka

Ingrediencie 700 g tekvice hokaido, 1/2 zeleru, 200...

Puri placky

Ingrediencie 1/2 litra hladkej špaldovej múky, 250...

Škoricovo-orechové slimáky

Ingrediencie cesto: 240 ml mlieka, 2 lyžice cukru,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist