Kefírová bublanina |
![]() |
![]() |
![]() |
Pondelok, 29 Júl 2019 07:15 |
Ingrediencie 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček kefírového mlieka, 1/2 hrnčeka oleja, 1/2 hrnčeka cukru krupica, 1 kypriaci prášok, 2 vajcia ovocie podľa chuti Postup Do misky vložíme všetky suroviny a dôkladne vyšľaháme. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Na vrch cesta rovnomerne rozložíme ovocie a pečieme pri teplote 180 stupňov. Skúšame špajlou. Po vychladnutí bublaninu pocukrujeme.
|
Vyhľadávanie
Novinky
Jablkový koláč s grilážou
Ingrediencie
cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...
Jarkine krehké rohlíčky
Ingrediencie
cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...
Špaldové buchty
Ingrediencie
500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...
Celozrnný semiačkový chlebík
Ingrediencie
400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...