Čerešňová bublanina PDF Tlačiť E-mail
Streda, 24 Jún 2009 08:44

Ingrediencie

2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček kryštálového cukru, 1,5 hrnčeka mlieka, 100 ml oleja, 1 vajíčko, 1 Zlatý klas, 1 prášok do pečiva, 1 vanilkový cukor, čerešne

Postup

Najprv zmiešame všetky sypké suroviny. Zvlášť zmiešame tekuté suroviny a nakoniec všetko spolu. Dôkladne premiešame a cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Na vrch poukladáme odkôstkované čerešne a pečieme pri teplote 180 stupňov. Vychladenú bublaninu posypeme práškovým cukrom. 

 


 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablčno - makový koláč

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, 120 g práškového...

Kniha návštev

NÁVŠTEVNÁ KNIHA

Sušienky s mandľami

Ingrediencie 300 g hladkej múky, 200 g masla, 100...

Rumová bábovka dvojfarebná

Ingrediencie 4 vajcia, štipka soli, 250 g kryštálového...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist