Čerešňová bublanina PDF Tlačiť E-mail
Streda, 24 Jún 2009 08:44

Ingrediencie

2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček kryštálového cukru, 1,5 hrnčeka mlieka, 100 ml oleja, 1 vajíčko, 1 Zlatý klas, 1 prášok do pečiva, 1 vanilkový cukor, čerešne

Postup

Najprv zmiešame všetky sypké suroviny. Zvlášť zmiešame tekuté suroviny a nakoniec všetko spolu. Dôkladne premiešame a cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Na vrch poukladáme odkôstkované čerešne a pečieme pri teplote 180 stupňov. Vychladenú bublaninu posypeme práškovým cukrom. 

 


 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Paradajková bábovka

Ingrediencie 100 g hladkej múky, 100 g špaldovej...

Perník z pekárne

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 vajce, 10 lyžíc oleja,...

Banánová bábovka s čokoládou

Ingrediencie 4 banány, 350 g polohrubej múky, 250...

Cuketové placky na plechu

Ingrediencie 2 cukety, 2 vajcia, 150 g tvrdého syra,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist