Augsburské rezy |
![]() |
![]() |
![]() |
Nedeľa, 22 November 2009 16:21 |
Ingrediencie cesto: 400 g hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 3 lyžice kakaa, 250 g zmäknutého masla, 150 g práškového cukru, 1 žĺtok, 3 lyžice mlieka plnka: 3 žĺtky, 4 bielka, 150 g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 500 g mäkkého tvarohu, 1 zlatý klas, 3 lyžice rozpusteného masla poleva: 225 g čokolády na varenie, 165 ml smotany na varenie Postup Suroviny na cesto zmiešame a rozdelíme na dve časti. Prvú časť vyvaľkáme na pomúčenej doske a pomocou valčeka prenesieme na plech vystlaný papierom na pečenie. Suroviny na plnku (okrem bielkov) zmiešame a opatrne primiešame tuhý sneh z bielkov. Plnku rovnomerne rozotrieme na cesto a prikryjeme druhým vyvaľkaným cestom. Pečieme pri teplote 180 stupňov. Necháme vychladnúť. Čokoládu so šľahačkou vo vodnom kúpeli vymiešame do hladka a polejeme koláč, necháme vychladnúť. zdroj:www.mimibazar.cz
![]()
|