Vanilkový krém s gustinom PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 31 Január 2010 09:11

Ingrediencie

250 g masla, 100 g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 25 g gustinu (jemný kukuričný škrob), 250 ml mlieka, 2 lyžičky vanilkovej arómy

Postup

V pol hrnčeku mlieka rozmiešame gustin a vanilkový cukor. Ostatné mlieko zahrievame v hrnci. Do horúceho vlejeme obsah hrnčeka a za stáleho miešania uvaríme hustú kašu. Necháme vychladnúť za občasného miešania. Maslo s cukrom vyšľaháme do peny a po lyžiciach vmiešavame vlažnú kašu a nakoniec arómu. 

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 


 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Cícerové fašírky (Falafel)

Ingrediencie 1 hrnček cíceru, 1 cibuľa, 2 strúčiky...

Jablkové šišky s mrkvou

Ingrediencie 1 väčšie jablko, 50 g mrkvy, 1 hrnček...

Tekvicový kompót s ananásom

Ingrediencie 4 kg tekvica, 75 g citrodeko, 1,2 kg...

Šarišský jablkový koláč

Ingrediencie 4 veľké jablká, 1/2 hrnčeka nasekaných...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist