Vanilkový krém s gustinom PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 31 Január 2010 09:11

Ingrediencie

250 g masla, 100 g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 25 g gustinu (jemný kukuričný škrob), 250 ml mlieka, 2 lyžičky vanilkovej arómy

Postup

V pol hrnčeku mlieka rozmiešame gustin a vanilkový cukor. Ostatné mlieko zahrievame v hrnci. Do horúceho vlejeme obsah hrnčeka a za stáleho miešania uvaríme hustú kašu. Necháme vychladnúť za občasného miešania. Maslo s cukrom vyšľaháme do peny a po lyžiciach vmiešavame vlažnú kašu a nakoniec arómu. 

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 


 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Bábovka čokoládová s orieškami

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 50 g cukru...

Brokolicový syr

Ingrediencie 1 brokolica (cca 500 g), 200 g taveného...

Kurací paprikáš

Ingrediencie 1 kg kuracích pŕs, 250 g cibuľa, 50...

Cibuľové koláčiky

Ingrediencie 250 g polohrubej múky, 1 cibuľa, 100...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist