Dunajské morčacie prsia Tlačiť
Piatok, 11 Február 2011 14:59

Ingrediencie

600 g morčacích pŕs, 100 g hydinovej pečene, 2 cibule, 2 lyžice paradajkového pretlaku, 50 g sterilizovaných šampiňónov, 50 g sterilizovaného hrášku, 1 kocka kuracieho bujónu, mleté čierne korenie, soľ, olej

Postup

Morčacie prsia narežeme na rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme. Na rozohriatom oleji opečieme z oboch strán. Mäso vyberieme (držíme v teple), vo výpeku osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme paradajkový pretlak, nakrájanú hydinovú pečeň, scedený hrášok a šampiňóny. Zmes podlejeme vývarom z bujónovej kocky, okoreníme, krátko podusíme a dochutíme soľou.