Kurča s bylinkovou kôrkou PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 17 Apríl 2011 08:19

Ingrediencie

1 rozporcované kurča, 4 vajcia, 6 lyžíc polohrubej múky, 9 lyžíc strúhanky, soľ, mleté biele korenie, mletá červená paprika, majorán, bazalka, grilovacie korenie, gyros, olej

Postup

Do jedného taniera nasypeme múku, v druhom rozšľaháme vajíčka, ktoré dochutíme soľou, bylinkami. Do tretieho dáme strúhanku. Kúsky mäsa posolíme, obalíme v trojobale - múka, vajcia, strúhanka. Poukladáme ich do olejom vymasteného pekáča a pripravené mäso tak isto pokvapkáme olejom. Rúru vyhrejeme na 190 stupňov a mäso v nej pečieme cca 20 minút, potom mäso otočíme a dopečieme dozlatista. Podávame so zemiakovou kašou a šalátom.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Rumová bábovka dvojfarebná

Ingrediencie 4 vajcia, štipka soli, 250 g kryštálového...

Mrveničkový koláč s jablkami

Ingrediencie 300 g polohrubej múky, 3 lyžičky prášku...

Cícerové rizoto s pšenom

Ingrediencie 1 šálku nevareného pšena, bielu časť...

Pečená hliva ustricová

Ingrediencie 1 balenie hlivy ustricovej, 4 červené...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist