Kuracie karbonátky so zelerom PDF Tlačiť E-mail
Utorok, 25 Február 2014 07:49

Ingrediencie

500 g kuracích pŕs, štvrťku zeleru, olivový olej, 1 lyžička kurkumy, 1 vajíčko, soľ, mleté čierne korenie, mletú rascu

Postup

Kúsky kurčaťa cez noc, marinujeme v oleji s kurkumou. Mäso pred použitím vyberieme z marinády, pomelieme spolu s očisteným zelerom, pridáme vajíčko, soľ, korenie, mletú rascu. Vypracujeme zmes a robíme karbonátky (ja som ich naberala lyžicami a dávala priamo do oleja), ktoré opečieme na oleji v ktorom sme marinovali mäso.Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist