Kuracie karbonátky so zelerom PDF Tlačiť E-mail
Utorok, 25 Február 2014 07:49

Ingrediencie

500 g kuracích pŕs, štvrťku zeleru, olivový olej, 1 lyžička kurkumy, 1 vajíčko, soľ, mleté čierne korenie, mletú rascu

Postup

Kúsky kurčaťa cez noc, marinujeme v oleji s kurkumou. Mäso pred použitím vyberieme z marinády, pomelieme spolu s očisteným zelerom, pridáme vajíčko, soľ, korenie, mletú rascu. Vypracujeme zmes a robíme karbonátky (ja som ich naberala lyžicami a dávala priamo do oleja), ktoré opečieme na oleji v ktorom sme marinovali mäso.Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Orechovo ananásové rezy

Ingrediencie cesto: 200 g Hery, 200 g cukor práškový,...

Grankový šťavnatý koláč

Ingrediencie cesto: 5 vajec, 1/2 hrnčeka cukru krupica,...

Fínska rybacia polievka

Ingrediencie 1 l rybací vývar, 1 mrkva, 1 petržlen,...

Vianočka z formy

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, štipka soli,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist