Kuracie karbonátky so zelerom PDF Tlačiť E-mail
Utorok, 25 Február 2014 07:49

Ingrediencie

500 g kuracích pŕs, štvrťku zeleru, olivový olej, 1 lyžička kurkumy, 1 vajíčko, soľ, mleté čierne korenie, mletú rascu

Postup

Kúsky kurčaťa cez noc, marinujeme v oleji s kurkumou. Mäso pred použitím vyberieme z marinády, pomelieme spolu s očisteným zelerom, pridáme vajíčko, soľ, korenie, mletú rascu. Vypracujeme zmes a robíme karbonátky (ja som ich naberala lyžicami a dávala priamo do oleja), ktoré opečieme na oleji v ktorom sme marinovali mäso.Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Bábovka čokoládová s orieškami

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 50 g cukru...

Brokolicový syr

Ingrediencie 1 brokolica (cca 500 g), 200 g taveného...

Kurací paprikáš

Ingrediencie 1 kg kuracích pŕs, 250 g cibuľa, 50...

Cibuľové koláčiky

Ingrediencie 250 g polohrubej múky, 1 cibuľa, 100...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist