Kurča pod perinou PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 31 Máj 2009 09:47

Ingrediencie

1 kurča, 2 cibule, 200 g strúhaného syra, kurací vývar, soľ, mletá sladká paprika, maslo na vymastenie

Postup

Kurča umyjeme, rozporcujeme, posolíme a vložíme do vymasteného pekáča. Na mäso poukladáme kolieska očistenej cibule. Kurča posypeme strúhaným syrom a nakoniec posypeme mletou paprikou. Pekáč prikryjeme alobalom a pečieme pri teplote 210 stupňov asi 30 minút. Potom alobal zložíme, podlejeme vývarom a pečieme dozlatista. 

 


 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist