Kuracina s tatárkou PDF Tlačiť E-mail
Utorok, 14 Júl 2009 11:03

Ingrediencie

1 rozporcované kurča, 1 väčšia cibuľa, plátkový syr eidam, grilovacie korenie, 50 g masla, tatárska omáčka

Postup

Na dno pekača narežeme plátky masla a vysypeme ho na kolieska nakrájanou cibuľou.  Potom rozložíme kúsky kurčaťa, ktoré posypeme grilovacím korením. Mäso ponatierame tatárskou omáčkou a na vrch poukladáme plátky syra. Pekáč zakryjeme alobalom a pečieme pri teplote 200 stupňov asi 30 minút. Potom alobal zložíme a kurča dopečieme.

 


 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist