Banánové croissanty PDF Tlačiť E-mail
Utorok, 02 August 2011 12:51

Ingrediencie

1 lístkové cesto, 6 banány, 1 vanilkový cukor, 1 škoricový cukor, 1 vajíčko na potretie, šľahačka, čokoláda

Postup

Lístkové cesto rozvaľkáme na obdĺžnik, posypeme ho vanilkovým a škoricovým cukrom, následne aj strúhanou čokoládou. Rozdelíme ho na 6 pásiky široké cca 5 cm. Do každého pásu zamotávame banán ako múmiu. Pripravené croissanty preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie, potrieme ich rozšľahaným vajíčkom, posypeme zvyšným vanilkovým a škoricovým cukrom a pečieme pri teplote 200 stupňov dozlatista. Podávame teplé so šľahačkou a posypané čokoládou.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Bábovka čokoládová s orieškami

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 50 g cukru...

Brokolicový syr

Ingrediencie 1 brokolica (cca 500 g), 200 g taveného...

Kurací paprikáš

Ingrediencie 1 kg kuracích pŕs, 250 g cibuľa, 50...

Cibuľové koláčiky

Ingrediencie 250 g polohrubej múky, 1 cibuľa, 100...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist