Banánové croissanty PDF Tlačiť E-mail
Utorok, 02 August 2011 12:51

Ingrediencie

1 lístkové cesto, 6 banány, 1 vanilkový cukor, 1 škoricový cukor, 1 vajíčko na potretie, šľahačka, čokoláda

Postup

Lístkové cesto rozvaľkáme na obdĺžnik, posypeme ho vanilkovým a škoricovým cukrom, následne aj strúhanou čokoládou. Rozdelíme ho na 6 pásiky široké cca 5 cm. Do každého pásu zamotávame banán ako múmiu. Pripravené croissanty preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie, potrieme ich rozšľahaným vajíčkom, posypeme zvyšným vanilkovým a škoricovým cukrom a pečieme pri teplote 200 stupňov dozlatista. Podávame teplé so šľahačkou a posypané čokoládou.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Cícerové fašírky (Falafel)

Ingrediencie 1 hrnček cíceru, 1 cibuľa, 2 strúčiky...

Jablkové šišky s mrkvou

Ingrediencie 1 väčšie jablko, 50 g mrkvy, 1 hrnček...

Tekvicový kompót s ananásom

Ingrediencie 4 kg tekvica, 75 g citrodeko, 1,2 kg...

Šarišský jablkový koláč

Ingrediencie 4 veľké jablká, 1/2 hrnčeka nasekaných...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist