Ananásový kvietok |
![]() |
![]() |
![]() |
Nedeľa, 06 Január 2013 16:16 |
Ingrediencie 1 lístkové cesto, 1 konzerva ananás - kolieska, 1 vajíčko, kandizované ovocie Postup Rozmrazené lístkové cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske a nakrájame pásiky dlhšie, ako je koliesko ananásu. Ananás scedíme. Vždy tri pásiky cesta dáme cez seba, na pásiky dáme koliesko ananásu a prúžok preložíme do stredu ananásu. Uprostred jemne zatlačíme. Preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie, potrieme rozšľahaným vajíčkom a do stredu položíme ľubovoľné kandizované ovocie (ja som použila čerešne). Pečieme pri teplote 190 stupňov dozlatista.
|
Vyhľadávanie
Novinky
Jablkový koláč s grilážou
Ingrediencie
cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...
Jarkine krehké rohlíčky
Ingrediencie
cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...
Špaldové buchty
Ingrediencie
500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...
Celozrnný semiačkový chlebík
Ingrediencie
400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...