Tvarohový závin s broskyňami PDF Tlačiť E-mail
Utorok, 02 Júl 2013 13:46

Ingrediencie

1 lístkové cesto

plnka: 500 g hrudkovitého tvarohu, 200 g práškového cukru, 1 vajce, 1 vanilkový puding v prášku, citrónová kôra, broskyne, žĺtko na potretie

Postup

Cesto rozvaľkáme. Tvaroh zmiešame s cukrom, vajíčkom, pudingom a nastrúhanou kôrou. Cesto potrieme plnkou a na vrch uložíme pokrájané broskyne. Závin zrolujeme a preložíme ho na plech vystlkaný papierom na pečenie. Vrch potrieme žĺtkom zmiešaným s lyžicou vody. Pečieme pri teplote 210 stupňov dozlatista. Po vychladnutí posypeme práškovým cukrom.

 

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Orechovo ananásové rezy

Ingrediencie cesto: 200 g Hery, 200 g cukor práškový,...

Grankový šťavnatý koláč

Ingrediencie cesto: 5 vajec, 1/2 hrnčeka cukru krupica,...

Fínska rybacia polievka

Ingrediencie 1 l rybací vývar, 1 mrkva, 1 petržlen,...

Vianočka z formy

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, štipka soli,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist