Tvarohový závin s broskyňami PDF Tlačiť E-mail
Utorok, 02 Júl 2013 13:46

Ingrediencie

1 lístkové cesto

plnka: 500 g hrudkovitého tvarohu, 200 g práškového cukru, 1 vajce, 1 vanilkový puding v prášku, citrónová kôra, broskyne, žĺtko na potretie

Postup

Cesto rozvaľkáme. Tvaroh zmiešame s cukrom, vajíčkom, pudingom a nastrúhanou kôrou. Cesto potrieme plnkou a na vrch uložíme pokrájané broskyne. Závin zrolujeme a preložíme ho na plech vystlkaný papierom na pečenie. Vrch potrieme žĺtkom zmiešaným s lyžicou vody. Pečieme pri teplote 210 stupňov dozlatista. Po vychladnutí posypeme práškovým cukrom.

 

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Mrveničkový koláč s tvarohom a ovocím

Ingrediencie cesto: 3 hrnčeky polohrubej múky, 1...

Jednoduchá vajíčková pomazánka

Ingrediencie 10 vajec, 200 g majonézy, 1 PL horčice,...

Kokosová bábovka s čokoládou

Ingrediencie 1,5 hrnčeka hladkej múky, 1,5 hrnčeka...

Bryndzové pagáče

Ingrediencie cesto: 300 ml mlieka, 100 ml oleja, 2...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist