Falošný marcipán PDF Tlačiť E-mail
Sobota, 28 Február 2009 05:40

Ingrediencie

150 g práškového cukru, 150 g sušeného mlieka, 3 lyžice oleja, trochu vody, pár kvapiek mandľovej arómy, potravinárska farba

Postup

Cukor s mliekom preosejeme, pridáme olej, arómu,  pár kvapiek vody a dobre spracujeme. Aj je hmota veľmi riedka pridáme sušené mlieko a cukor. Aj je príliš tuhá, namáčame si ruky do vody, podľa potreby a miešame, pokiaľ nezíska potrebnú konzistenciu. 

 

 

 



 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist