Falošný marcipán PDF Tlačiť E-mail
Sobota, 28 Február 2009 05:40

Ingrediencie

150 g práškového cukru, 150 g sušeného mlieka, 3 lyžice oleja, trochu vody, pár kvapiek mandľovej arómy, potravinárska farba

Postup

Cukor s mliekom preosejeme, pridáme olej, arómu,  pár kvapiek vody a dobre spracujeme. Aj je hmota veľmi riedka pridáme sušené mlieko a cukor. Aj je príliš tuhá, namáčame si ruky do vody, podľa potreby a miešame, pokiaľ nezíska potrebnú konzistenciu. 

 

 

 



 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Cícerové fašírky (Falafel)

Ingrediencie 1 hrnček cíceru, 1 cibuľa, 2 strúčiky...

Jablkové šišky s mrkvou

Ingrediencie 1 väčšie jablko, 50 g mrkvy, 1 hrnček...

Tekvicový kompót s ananásom

Ingrediencie 4 kg tekvica, 75 g citrodeko, 1,2 kg...

Šarišský jablkový koláč

Ingrediencie 4 veľké jablká, 1/2 hrnčeka nasekaných...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist