Falošný marcipán |
![]() |
![]() |
![]() |
Sobota, 28 Február 2009 05:40 |
Ingrediencie 150 g práškového cukru, 150 g sušeného mlieka, 3 lyžice oleja, trochu vody, pár kvapiek mandľovej arómy, potravinárska farba Postup Cukor s mliekom preosejeme, pridáme olej, arómu, pár kvapiek vody a dobre spracujeme. Aj je hmota veľmi riedka pridáme sušené mlieko a cukor. Aj je príliš tuhá, namáčame si ruky do vody, podľa potreby a miešame, pokiaľ nezíska potrebnú konzistenciu.
![]()
|
Vyhľadávanie
Novinky
Jablkový koláč s grilážou
Ingrediencie
cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...
Jarkine krehké rohlíčky
Ingrediencie
cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...
Špaldové buchty
Ingrediencie
500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...
Celozrnný semiačkový chlebík
Ingrediencie
400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...