Marschellows fondant PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 15 Február 2009 04:43

Ingrediencie

1 balíček cukríkov marschellows- haribo dulcia rubino, 2 Pl vody, 1/2 lyžičky kyseliny citrónovej, okolo 600 g práškového cukru, za vlašský orech tuku Cera

Postup

Cukríky umyjeme od ružového cukru v teplej vode, dáme do misky, pridáme vodu, Ceru a kyselinu citrónovú. Dáme do mikrovlnky na 2 minúty rozpustiť. Vmiešame 400 g práškového cukru, vyklopíme na pocukrovanú dosku a vmiešame ešte asi 200 g cukru., aby bola hmota tvárna a držala tvar. Farbíme gelovými farbami. Vypracujeme. Hmota vhodná na poťahovanie toriet a ozdobky.

Používam tieto cukríky

 

 

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Orechovo ananásové rezy

Ingrediencie cesto: 200 g Hery, 200 g cukor práškový,...

Grankový šťavnatý koláč

Ingrediencie cesto: 5 vajec, 1/2 hrnčeka cukru krupica,...

Fínska rybacia polievka

Ingrediencie 1 l rybací vývar, 1 mrkva, 1 petržlen,...

Vianočka z formy

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, štipka soli,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist