Hovädzie guľky v omáčke PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 20 Júl 2014 13:10

Ingrediencie

500 g mletého hovädzieho mäsa, 3 klobásy, 2 konzervy lúpaných paradajok (po 400 g), mleté čierne korenie, soľ

Postup

Mäso dáme do misy, osolíme a okoreníme. Klobásy nakrájame na malé kúsky a premiešame s mäsom. Zo zmesi vyformujeme guľky, ktoré preložíme do pekáča. Prikryjeme a necháme postáť v chlade 30 minút. Paradajky rozmixujeme dohladka, osolíme a okoreníme. Mäsové guľky zalejeme paradajkovou zmesou, tak , aby boli všetky guľky preliaté omáčkou. Pečieme pri teplote 190 stupňov cca 50 minút.

 

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Cícerové fašírky (Falafel)

Ingrediencie 1 hrnček cíceru, 1 cibuľa, 2 strúčiky...

Jablkové šišky s mrkvou

Ingrediencie 1 väčšie jablko, 50 g mrkvy, 1 hrnček...

Tekvicový kompót s ananásom

Ingrediencie 4 kg tekvica, 75 g citrodeko, 1,2 kg...

Šarišský jablkový koláč

Ingrediencie 4 veľké jablká, 1/2 hrnčeka nasekaných...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist