Hovädzie guľky v omáčke PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 20 Júl 2014 13:10

Ingrediencie

500 g mletého hovädzieho mäsa, 3 klobásy, 2 konzervy lúpaných paradajok (po 400 g), mleté čierne korenie, soľ

Postup

Mäso dáme do misy, osolíme a okoreníme. Klobásy nakrájame na malé kúsky a premiešame s mäsom. Zo zmesi vyformujeme guľky, ktoré preložíme do pekáča. Prikryjeme a necháme postáť v chlade 30 minút. Paradajky rozmixujeme dohladka, osolíme a okoreníme. Mäsové guľky zalejeme paradajkovou zmesou, tak , aby boli všetky guľky preliaté omáčkou. Pečieme pri teplote 190 stupňov cca 50 minút.

 

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist