Fašírky na kapuste PDF Tlačiť E-mail
Streda, 27 Máj 2009 08:43

Ingrediencie

500 g mletého bravčového mäsa, 2 vajíčka, soľ, mleté čierne korenie, mletá sladká paprika, strúhanka, 1 kg kyslej kapusty, olej

Postup

Mäso posolíme, okoreníme, pridáme vajíčka a zahustíme strúhankou. Z mäsovej hmoty tvoríme guličky, ktoré uložíme do vymasteného pekáča. Guličky obložíme jemne vyžmýkanou kyslou kapustou, posypeme sladkou paprikou, prikryjeme a pečieme pri teplote 200 stupňov asi 30 minút. Potom pekáč odkryjeme, jemne podlejeme vodou a dopečieme. Podávame s knedlíkom.

 

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist