Maková zmrzlina PDF Tlačiť E-mail
Piatok, 22 Júl 2011 18:58

Ingrediencie

250 g mäkkého tvarohu, 240 g kyslej smotany, 250 ml smotany na šľahanie, 10 lyžíc práškového cukru, 6 lyžíc mletého maku, 1 vanilkový cukor

Postup

Tvaroh a kyslú smotanu vyšľaháme na hladký krém. Pridáme cukor, mak a ešte chvíľu našľaháme. Nakoniec opatrne vmiešame do tuha vyšľahanú smotanu. Zmes preložíme do misky a dáme do mrazničky. Po 30 minutách premiešame a postup ešte dvakrát zopakujeme.

zdroj:www.toprecepty.cz

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Bábovka čokoládová s orieškami

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 50 g cukru...

Brokolicový syr

Ingrediencie 1 brokolica (cca 500 g), 200 g taveného...

Kurací paprikáš

Ingrediencie 1 kg kuracích pŕs, 250 g cibuľa, 50...

Cibuľové koláčiky

Ingrediencie 250 g polohrubej múky, 1 cibuľa, 100...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist