Maková zmrzlina PDF Tlačiť E-mail
Piatok, 22 Júl 2011 18:58

Ingrediencie

250 g mäkkého tvarohu, 240 g kyslej smotany, 250 ml smotany na šľahanie, 10 lyžíc práškového cukru, 6 lyžíc mletého maku, 1 vanilkový cukor

Postup

Tvaroh a kyslú smotanu vyšľaháme na hladký krém. Pridáme cukor, mak a ešte chvíľu našľaháme. Nakoniec opatrne vmiešame do tuha vyšľahanú smotanu. Zmes preložíme do misky a dáme do mrazničky. Po 30 minutách premiešame a postup ešte dvakrát zopakujeme.

zdroj:www.toprecepty.cz

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Orechovo ananásové rezy

Ingrediencie cesto: 200 g Hery, 200 g cukor práškový,...

Grankový šťavnatý koláč

Ingrediencie cesto: 5 vajec, 1/2 hrnčeka cukru krupica,...

Fínska rybacia polievka

Ingrediencie 1 l rybací vývar, 1 mrkva, 1 petržlen,...

Vianočka z formy

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, štipka soli,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist