Maková zmrzlina PDF Tlačiť E-mail
Piatok, 22 Júl 2011 18:58

Ingrediencie

250 g mäkkého tvarohu, 240 g kyslej smotany, 250 ml smotany na šľahanie, 10 lyžíc práškového cukru, 6 lyžíc mletého maku, 1 vanilkový cukor

Postup

Tvaroh a kyslú smotanu vyšľaháme na hladký krém. Pridáme cukor, mak a ešte chvíľu našľaháme. Nakoniec opatrne vmiešame do tuha vyšľahanú smotanu. Zmes preložíme do misky a dáme do mrazničky. Po 30 minutách premiešame a postup ešte dvakrát zopakujeme.

zdroj:www.toprecepty.cz

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Cícerové fašírky (Falafel)

Ingrediencie 1 hrnček cíceru, 1 cibuľa, 2 strúčiky...

Jablkové šišky s mrkvou

Ingrediencie 1 väčšie jablko, 50 g mrkvy, 1 hrnček...

Tekvicový kompót s ananásom

Ingrediencie 4 kg tekvica, 75 g citrodeko, 1,2 kg...

Šarišský jablkový koláč

Ingrediencie 4 veľké jablká, 1/2 hrnčeka nasekaných...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist