Broskyňová zmrzlina PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 07 August 2011 16:44

Ingrediencie

8 polky broskýň z kompótu,  250 g jemného tvarohu, 300 ml smotany na šľahanie, 150 g práškového cukru, 50 g rozdrobených sušienok Marína

Postup

Do mixéra nalejeme smotanu, tvaroh, cukor a rozmixujeme. Potom vsypeme rozdrobené sušienky, na kúsky pokrájané broskyne a opäť rozmixujeme. Masu vlejeme do misky a vložíme do mrazničky. Približne po pol hodine masu vidličkou premiešame a postup ešte dvakrát zopakujem.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Mrveničkový koláč s tvarohom a ovocím

Ingrediencie cesto: 3 hrnčeky polohrubej múky, 1...

Jednoduchá vajíčková pomazánka

Ingrediencie 10 vajec, 200 g majonézy, 1 PL horčice,...

Kokosová bábovka s čokoládou

Ingrediencie 1,5 hrnčeka hladkej múky, 1,5 hrnčeka...

Bryndzové pagáče

Ingrediencie cesto: 300 ml mlieka, 100 ml oleja, 2...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist