Broskyňová zmrzlina PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 07 August 2011 16:44

Ingrediencie

8 polky broskýň z kompótu,  250 g jemného tvarohu, 300 ml smotany na šľahanie, 150 g práškového cukru, 50 g rozdrobených sušienok Marína

Postup

Do mixéra nalejeme smotanu, tvaroh, cukor a rozmixujeme. Potom vsypeme rozdrobené sušienky, na kúsky pokrájané broskyne a opäť rozmixujeme. Masu vlejeme do misky a vložíme do mrazničky. Približne po pol hodine masu vidličkou premiešame a postup ešte dvakrát zopakujem.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Kôprová omáčka s pečenými zemiakmi

Ingrediencie zväzok čerstvého kôpru, 200 ml sójovej...

Štedrá kysnutá bábovka

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 250 ml...

Slimáky s nutellou

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 žĺtok, štipka soli,...

Zapekané špagety

Ingrediencie 600 g špagiet, 1 kg hovädzieho mletého...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist