Jahodová zmrzlina PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 07 Júl 2013 11:29

Ingrediencie

1 liter čerstvých jahôd, 2 smotany na šľahanie, 3 lyžice práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 250 g termizovaného tvarohu

Postup

Do smotany pridáme vanilkový, práškový cukor a vyšľaháme do tuha. Vmiešame tvaroh a rozmixované jahody. Prelejeme do misky, ktorú vložíme do mrazničky. Počas mrazenia niekoľkokrát premiešame vidličkou, aby nám nevznikli ľadové kryštáliky.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Orechovo ananásové rezy

Ingrediencie cesto: 200 g Hery, 200 g cukor práškový,...

Grankový šťavnatý koláč

Ingrediencie cesto: 5 vajec, 1/2 hrnčeka cukru krupica,...

Fínska rybacia polievka

Ingrediencie 1 l rybací vývar, 1 mrkva, 1 petržlen,...

Vianočka z formy

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, štipka soli,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist