Jahodová zmrzlina |
![]() |
![]() |
![]() |
Nedeľa, 07 Júl 2013 11:29 |
Ingrediencie 1 liter čerstvých jahôd, 2 smotany na šľahanie, 3 lyžice práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 250 g termizovaného tvarohu Postup Do smotany pridáme vanilkový, práškový cukor a vyšľaháme do tuha. Vmiešame tvaroh a rozmixované jahody. Prelejeme do misky, ktorú vložíme do mrazničky. Počas mrazenia niekoľkokrát premiešame vidličkou, aby nám nevznikli ľadové kryštáliky.
|
Vyhľadávanie
Novinky
Jablkový koláč s grilážou
Ingrediencie
cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...
Jarkine krehké rohlíčky
Ingrediencie
cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...
Špaldové buchty
Ingrediencie
500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...
Celozrnný semiačkový chlebík
Ingrediencie
400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...