Broskyňové zmrzlinky |
![]() |
![]() |
![]() |
Štvrtok, 25 Júl 2019 19:01 |
Ingrediencie 250 ml smotany na šľahanie, 1 broskyňový kompót, 1 vanilkový cukor Postup 3 polky broskýň rozpučíme vidličkou na kašu. Smotanu ušľaháme s cukrom dotuha. Vmiešame do nej rozpučené broskyne, 2 lyžice šťavy z kompótu a hmotou naplníme formy. Uložíme do mraziaku po vyklopení ozdobíme. zdroj:www.mamincinyrecepty.cz
|
Vyhľadávanie
Novinky
Jablkový koláč s grilážou
Ingrediencie
cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...
Jarkine krehké rohlíčky
Ingrediencie
cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...
Špaldové buchty
Ingrediencie
500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...
Celozrnný semiačkový chlebík
Ingrediencie
400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...