Muffiny s bielou čokoládou PDF Tlačiť E-mail
Pondelok, 28 Január 2013 09:47

Ingrediencie

250 g polohrubej múky, 125 g cukru krupica, 75 ml oleja, 250 g kyslej smotany, 2 lyžice kakaa, 1 vanilkový cukor, 1/2 lyžičky sódy bikarbóny, 1 vajce, 100 g bielej čokolády

Postup

V jednej miske si zmiešame všetky sypké suroviny a v druhej miske si zmiešame všetky tekuté suroviny. Obsah obidvoch misiek dôkladne spolu vymiešame. Nakoniec vmiešame na malé kocky nakrájanú čokoládu. Cestom plníme vymastené a múkou vysypané jamky na muffinovom plechu. Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 20 minút.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist