Čokoládové muffiny Tlačiť
Nedeľa, 03 Máj 2009 12:45

Ingrediencie

220 g hladkej múky, 30 g kakaa, 2 lyžičky kypriaceho prášku, 1/2 lyžičky sódy bikarbóny, 100 g posekanej horkej čokolády, 100 g posekanej bielej čokolády, 300 ml acidofilného mlieka, 1 vajce, 70 g kryštálového cukru, 80 ml oleja, tuk na vymastenie a hladká múka na vysypanie jamiek na plechu

Postup

V mise zmiešame múku, preosiate kakao, kypriaci prášok, sódu bikarbónu, posekanú horkú a bielu čokoládu. Do druhej misy dáme acidofilné mlieko, vajce, olej, cukor a rozmiešame. Obsah obidvoch mís spolu zľahka zmiešame. Cesto rozdelíme do vymastených a múkou vysypaných jamiek v mafinovom plechu a pečieme 20 minút pri teplote 200 stupňov.