Kokosový tunel PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 01 Júl 2012 08:23

Ingrediencie

500 g syru Mascarpone, 100 g práškového cukru, 2 sáčky vanilkového cukru, 100 g kokosu, 200 g smotany na šľahanie, 1 želatinový stužovač

na ozdobu: šľahačka, drobné ovocie

Postup

Syr rozmiešame s cukrom a kokosom. Smotanu ušľaháme dotuha a vmiešame ho do kokosového syra. Stužovač rozmiešame v 100 ml vody a po častiach vmiešame pripravenú hmotu. Formu na srnčí chrbát (30 cm) vyložíme potravinárskou fóliou. Urovnáme do nej hmotu, prikryjeme ďalším kusom fólie a zaťažíme. Uložíme do chladničky, najlepšie do druhého dňa. Stuhnutý tunel vyklopíme a pred podávaním ozdobíme šľahačkou a drobným ovocím.

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 

 

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Cícerové fašírky (Falafel)

Ingrediencie 1 hrnček cíceru, 1 cibuľa, 2 strúčiky...

Jablkové šišky s mrkvou

Ingrediencie 1 väčšie jablko, 50 g mrkvy, 1 hrnček...

Tekvicový kompót s ananásom

Ingrediencie 4 kg tekvica, 75 g citrodeko, 1,2 kg...

Šarišský jablkový koláč

Ingrediencie 4 veľké jablká, 1/2 hrnčeka nasekaných...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist