Cesnaková majonéza |
![]() |
![]() |
![]() |
Streda, 31 August 2011 08:25 |
Ingrediencie 1 žĺtok, 1 lyžica ostrej horčice, 3 strúčiky cesnaku, po štipke soli a pepru, olej Postup Do misky vložíme žĺtok, horčicu, rozmačkaný cesnak, osolíme a opepríme. Ručným šľahačom ušľaháme do peny. Potom za stáleho šľahania po malých troškách prilievame olej, až sa hmota zväčší a zhustne. Podávame k francúzskemu rybiemu nákypu alebo k mäsovým minutkám. zdroj:www.mamincinyrecepty.cz
|
Vyhľadávanie
Novinky
Jablkový koláč s grilážou
Ingrediencie
cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...
Jarkine krehké rohlíčky
Ingrediencie
cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...
Špaldové buchty
Ingrediencie
500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...
Celozrnný semiačkový chlebík
Ingrediencie
400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...