Cesnaková majonéza PDF Tlačiť E-mail
Streda, 31 August 2011 08:25

Ingrediencie

1 žĺtok, 1 lyžica ostrej horčice, 3 strúčiky cesnaku, po štipke soli a pepru, olej

Postup

Do misky vložíme žĺtok, horčicu, rozmačkaný cesnak, osolíme a opepríme. Ručným šľahačom ušľaháme do peny. Potom za stáleho šľahania po malých troškách prilievame olej, až sa hmota zväčší a zhustne.

Podávame k francúzskemu rybiemu nákypu alebo k mäsovým minutkám.

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkové kocky s pudingom

Ingrediencie 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček...

Zahrievajúca tekvicová polievka

Ingrediencie 700 g tekvice hokaido, 1/2 zeleru, 200...

Puri placky

Ingrediencie 1/2 litra hladkej špaldovej múky, 250...

Škoricovo-orechové slimáky

Ingrediencie cesto: 240 ml mlieka, 2 lyžice cukru,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist