Cesnaková majonéza PDF Tlačiť E-mail
Streda, 31 August 2011 08:25

Ingrediencie

1 žĺtok, 1 lyžica ostrej horčice, 3 strúčiky cesnaku, po štipke soli a pepru, olej

Postup

Do misky vložíme žĺtok, horčicu, rozmačkaný cesnak, osolíme a opepríme. Ručným šľahačom ušľaháme do peny. Potom za stáleho šľahania po malých troškách prilievame olej, až sa hmota zväčší a zhustne.

Podávame k francúzskemu rybiemu nákypu alebo k mäsovým minutkám.

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Orechovo ananásové rezy

Ingrediencie cesto: 200 g Hery, 200 g cukor práškový,...

Grankový šťavnatý koláč

Ingrediencie cesto: 5 vajec, 1/2 hrnčeka cukru krupica,...

Fínska rybacia polievka

Ingrediencie 1 l rybací vývar, 1 mrkva, 1 petržlen,...

Vianočka z formy

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, štipka soli,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist