Studená kôprová omáčka PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 18 September 2011 17:36

Ingrediencie

300 g kyslej smotany, 1 lyžica kremžskej horčice, 1 lyžica citrónovej šťavy, niekoľko vetvičiek čerstvého kôpru

Postup

V smotane rozmiešame horčicu, citrónovú šťavu, potom vmiešame jemne posekaný kôpor. Podľa chuti môžeme dosoliť. Podávame k pečeným zemiakom alebo k mäsu namiesto tatárskej omáčky.

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablkový koláč s grilážou

Ingrediencie cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...

Jarkine krehké rohlíčky

Ingrediencie cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...

Špaldové buchty

Ingrediencie 500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...

Celozrnný semiačkový chlebík

Ingrediencie 400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist