Studená kôprová omáčka PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 18 September 2011 17:36

Ingrediencie

300 g kyslej smotany, 1 lyžica kremžskej horčice, 1 lyžica citrónovej šťavy, niekoľko vetvičiek čerstvého kôpru

Postup

V smotane rozmiešame horčicu, citrónovú šťavu, potom vmiešame jemne posekaný kôpor. Podľa chuti môžeme dosoliť. Podávame k pečeným zemiakom alebo k mäsu namiesto tatárskej omáčky.

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Čokoládové muffiny s višňami

Ingrediencie 250 g hladkej múky, 125 g cukru krupica,...

Buchta s mandlami

Ingrediencie 200 ml mlieka, 150 g rozpustenej Hery,...

Syrové halušky

Ingrediencie halušky: 700 g očistených zemiakov,...

Perníková bábovka s orechami

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 vajce, 10 lyžíc oleja,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist