Studená kôprová omáčka PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 18 September 2011 17:36

Ingrediencie

300 g kyslej smotany, 1 lyžica kremžskej horčice, 1 lyžica citrónovej šťavy, niekoľko vetvičiek čerstvého kôpru

Postup

V smotane rozmiešame horčicu, citrónovú šťavu, potom vmiešame jemne posekaný kôpor. Podľa chuti môžeme dosoliť. Podávame k pečeným zemiakom alebo k mäsu namiesto tatárskej omáčky.

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Bábovka čokoládová s orieškami

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 50 g cukru...

Brokolicový syr

Ingrediencie 1 brokolica (cca 500 g), 200 g taveného...

Kurací paprikáš

Ingrediencie 1 kg kuracích pŕs, 250 g cibuľa, 50...

Cibuľové koláčiky

Ingrediencie 250 g polohrubej múky, 1 cibuľa, 100...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist